Αγκαλιάζοντας την κυκλαδίτικη γοητεία, το Περιγιάλι βρίσκεται έξω από το χωριό της Αντιπάρου, στην παραλία της Παναγίας, και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για αξέχαστες διακοπές!

μοναδική ευκαιρία για αξέχαστες διακοπές!

Το Περιγιάλι είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας – εστιατόριο που βρίσκεται στο πιο ιδανικό μέρος του νησιού. Μόλις 1,5 χλμ από το λιμάνι, το Περιγιάλι βρίσκεται σε ένα μοναδικό περιβάλλον ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, εκεί όπου συναντιούνται το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας.

ΠΡΟΒΟΛΗ VIDEO
ΔΙΑΜΟΝΗ

Τρίκλινα και πεντάκλινα διαμερίσματα, μια παραδοσιακή μεζονέτα.

Τα διαμερίσματα στο Περιγιάλι διατηρούν λιτές γραμμές με πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με ιδιωτικές βεράντες ή μπαλκόνια και πανοραμική θέα στην παραλία της Παναγίας και το Αιγαίο Πέλαγος.

Περισσότερα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Απολαύστε την κυκλαδική κουζίνα

Μη χάσετε την ευκαιρία να γευθείτε την παραδοσιακή κουζίνα στο εστιατόριο στο Περιγιάλι. Αγαπάμε το καλό φαγητό και χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκα προϊόντα από τη δική μας παραγωγή, όπως τα λαχανικά, τα ψάρια, το κρέας και το κρασί.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Οργανώνουμε κάθε είδους εκδηλώσεων, όπως γάμους και πάρτυ, ή μπορείτε να φέρετε το δικό σας caterer στο Περιγιάλι.

Περισσότερα

Τοποθεσία

Η εξαιρετική τοποθεσία του ανάμεσα στο βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και τον καθαρό ουρανό του Αιγαίου κάνει το Περιγιάλι μία από τις καλύτερες τοποθεσίες στην Αντίπαρο, γεμάτη με το φως του ελληνικού ήλιου.

Περισσότερα

Η Αντίπαρος

ο νησί της Αντιπάρου είναι ένα μικρός παράδεισος διακοπών που είναι γεμάτος από πανέμορφες παραλίες με χρυσή άμμο και γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά.

Περισσότερα